För mer information kontaktaPeter Stake påTel. 031-91 53 00
START: OmgåendePLATS: GöteborgOMFATTNING: HeltidLÖN: Individuell lön.

Jobba hos oss

Vi vill be om omedelbar förstärkning.

Och då menar vi kompetenta medarbetare inom IT. Du vet nog vad det betyder. Här är det fullt fart. Fantastiska projekt, trevliga kunder, goa människor och väldigt gott om uppdrag.
Därför behöver vi dig som är IT-konsult, IT-tekniker och teknisk administratör. Du kan avlasta och hjälpa oss att fortsätta vara framgångsrika. På så sätt får du också del av det koncept som just nu har medvind och för oss vidare mot nya och spännande tider.

Som Senior IT-konsult hos oss är du våra kunders IT-proffs och nära rådgivare. Din vardag innefattar järnkoll på servrar, lagring, molnet, nätverk med mera! Du har regelbunden kundkontakt och driver förbättringar i våra kunders IT-miljö. Kort sagt ska du se till att skapa bättre förutsättningar och resultat för deras verksamhet.

Vi vill ha en IT-tekniker som förenar kompetens med servicekänsla. Ditt jobb blir att utifrån vårt kontor vara navet när det gäller kundfrågor i allt från nätverkets funktion till affärssystem och licensfrågor. Och givetvis att vara uppdaterad på de nyheter som ständigt för vår bransch och våra kunder vidare.

Som Teknisk administratör håller du i trådarna, ser till att allt fungerar och får gärna initiera nya strukturer som underlättar för våra kunder. Du ska vara den som skapar trygghet genom att finnas och se till att allt flyter på.

Egentligen är det ganska enkelt. Vi vill ha dig här och nu. I första hand för en intervju, men så fort som möjligt i form av en ny och välkommen medarbetare. Du är eftersökt och saknad. Vi är på gång och vi hoppas att du är det också. Gå in på vår hemsida och kolla. Då ser du vad vi kan, vad vi gör och vart vi är på väg.

Och vi hoppas att du också är på väg någonstans.
Tillsammans med oss.
Hör av dig.

För mer information kontaktaPeter Stake påTel. 031-91 53 00
START: OmgåendePLATS: GöteborgOMFATTNING: HeltidLÖN: Individuell lön.