Tjänster


Förutom ett brett utbud av tjänstebaserade helhetslösningar inom drift och support erbjuder Computime spetskompetens inom kundanpassade datorer. Med ett eget lager och ett väl inarbetat nätverk av leverantörer och samarbetspartners kan vi erbjuda såväl fåmansföreteget som industriföretaget snabb, kvalificerad och kostnadseffektiv hjälp.

Compucare

IT-stöd som bara finns och fungerar
IT är ett område där det kan löna sig att låta andra göra jobbet. När kompetens och fokus måste vara inriktat på den egna verksamheten är en tjänstebaserad IT-lösning ofta den bästa vägen.

Läs mer

Compuhost

Din server i trygga händer
Compuhost är en tjänst för företag som vill placera server/servrar eller applikation/er i en säker, stabil driftmiljö. Tjänsten innebär att Computime tar han om all drift, övervakning och underhåll av ert IT-system.

Läs mer


Compustore

Enkel och säker backup
Ert företags information är troligen den viktigaste tillgången ni har. För flertalet är data i sig dessutom en verksamhetskritisk del som behöver vara säkert tillgänglig i det löpande arbetet.

Läs mer

Compumail

E-mail på dina villkor
Compumail är en tjänst från Computime som ger ert företag tillgång till en professionell e-postlösning utan att ni behöver tänka på investeringar och driften av systemet eller betala för fler mailboxar än som används.

Läs mer

Compusafe

Komplett säkerhetsprogram
Compusafe är ett komplett antivirusprogram som är helt integrerat i Compucare. Integrationen med Compucare gör Compusafe till en unik antiviruslösning med funktioner som kontinuerlig övervakning, alarm, rapporter, fjärrinstallation och uppgradering, oavsett var datorn är.

Läs mer